Uitlaat-Service HR- en Reaktieve Honden

 

Ben je op zoek naar iemand die jouw hond kan uitlaten terwijl jij aan het werk bent?
Is groepsopvang voor je geen optie omdat jouw hond niet goed overweg kan met andere honden?
Jouw hond heeft veel aandacht nodig omdat hij sterk reageert op prikkels uit de omgeving (andere honden, joggers, fietsen).
Jouw hond is van veel uitlaat- en verzorgingsdiensten uitgesloten, simpelweg omdat hij tot de zogenaamde HR-rassen (Hoog Risico rassen) behoort?

Wij bieden één-op-één zorg voor honden met emotionele rugzakken, vooral in de regio Amsterdam Noord.

Service omvang 

Met jarenlange ervaring met reactieve honden en vakkennis uit de hondentraineropleiding bieden wij op maat gemaakte en individuele zorg voor het uitlaten en bezig houden van reactieve honden.

Wij zorgen ervoor dat jouw hond tijdens de wandeling zijn gang kan gaan en kan genieten van de omgeving in zijn eigen tempo en op een afstand die hem past, en voegen er individuele activiteiten (snuffelen, apporteren, zoekspelletjes etc.) aan toe om jouw hond bezig te houden.

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we het gedrag en de behoeften van jouw hond en kijken we of er een goede chemie is tussen alle betrokkenen.

Voorwaarden

Wandelingen en activiteiten voor HR- of reactieve honden vinden altijd plaats als individuele afspraken in 1 op 1 verzorging. Voor reactieve honden adviseren wij een combinatie van een wandeling en daaropvolgende activiteit thuis.
Een goed passende halsband en tuig zijn vereist.

Je kan de hondenuitlaat- en activiteitenservice met een abonnement tweewekelijks, wekelijks of meerdere keren per week boeken.

  • Duur 30 minuten of 60 minuten.
  • Naar wens ontvang je fotoupdates per Messenger. 


Prijzen:

  • Wandeling & activiteit 60min: 75€
  • Wandeling & activiteit 30min: 40€
  • Reiskosten tot 20 km inbegrepen.
  • Eventuele parkeerkosten zijn uitgesloten.