Wat voeding kan bereiken

Vegetarisch, veganistisch, biologisch, seizoensgebonden, koolhydraatarm, paleo - dit zijn slechts enkele modewoorden uit het hele scala van voedingsleer en voedingsfilosofieën. Mensen eten weer bewuster. 
Wat goed is. In feite is het geweldig.

Dus als jou waarde hecht aan gezonde en, in het beste geval, duurzame voeding voor jouwzelf, dan moet jou ook nadenken over hoe gezonde voeding eruit moet zien voor jouw hond.
En daar komen wij om de hoek kijken.

ausgeglichene Hundeernährung
biologisches frisches Hundefutter

Voedingsplannen voor honden - wat betekent dat?

Je wilt overstappen van droogvoer of blikvoer naar een verse voeding en bent op zoek naar een richtlijn voor het kotsen?
Is jouw hond kieskeurig of heeft hij voortdurend honger?
Jouw hond begint een grijze snuit te krijgen en je wilt dat hij lang fit blijft?
Je wilt jouw hond gezond houden en proactief ziekten voorkomen?

Wij kunnen je helpen!
Op basis van jouw informatie maken we een individueel voedingsplan voor jouw hond waarbij we alle voedingsmiddelen heel bewust selecteren en gebruiken.

Jouw buddy goes bananas voedingsplan bestaat uit 7 menu's, één voor elke dag van de week.
Elk menu bevat zowel dierlijke producten zoals spiervlees, orgaanvlees en eieren als plantaardige ingrediënten zoals rijst, aardappelen en groenten en wordt aangevuld met voedingssupplementen voor al die behoeften waarin niet kan worden voorzien zonder dat jouw hond op de kat van de buren kauwt ;)
Daarnaast krijg je opties voor snacks en traktaties, variërend van yoghurt en kaas tot fruit, varkensoren, bullwhips en andere dierlijke kluiven.

Heeft jouw hond een favoriete snack die je hem in de toekomst niet wilt onthouden? In de rantsoenen houden we daar rekening mee. Zo garanderen wij jouw hond een evenwichtige voeding en een optimaal en stabiel gewicht zonder opofferingen, volledig aangepast aan jouw voorkeuren.


Bestel hier het buddy goes bananas voedingsplan individueel voor jouw hond:

gesundes Futter gegen Krankheiten

Laat voedsel uw medicijn zijn*

Heeft jouw hond intoleranties of allergieën?
Heeft het overgewicht van jouw hond een gevaarlijk niveau bereikt dat secundaire ziekten kan veroorzaken?
Heeft jouw hond ongewone bloedwaarden of gebruikt hij al medicijnen?
Lijdt jouw hond aan een ziekte?

Het vinden van de juiste voeding is essentieel voor elke uitdaging van het organisme.
Wij analyseren alle eerdere veterinaire bevindingen en bloeduitslagen, evenals de huidige gezondheidstoestand van jouw hond.

Als jouw hond aan een voedingsziekte dreigt te lijden of al ziek is, zullen wij dit met een uitsluitingsdieet tegengaan, de symptomen verlichten en de ziekte behandelen.

Als jouw hond dreigt te lijden aan een niet-voedingsziekte of al ziek is, zullen wij hem ondersteunen met een dieetplan dat het immuunsysteem en de organen versterkt en het organisme in de best mogelijke conditie brengt om zich te concentreren op genezing.

In elk geval vragen wij je jouw vertrouwde dierenarts te raadplegen voor een onderzoek naar de algemene toestand van jouw hond, evenals voor eventueel relevant bloedonderzoek, verdere therapieën of medicatie.

Samen bestrijden we ziekten voor een lang en gelukkig hondenleven.

*Hippocrates


Boek vandaag nog ons gezondheidsadvies voor waardevolle maatregelen om de gezondheid van jouw hond te verbeteren: