diätplan für meinen Hund

Waar wij voor staan

Voedsel is een basisbehoefte van ieder individu. Het houdt ons in leven, geeft ons energie, vitaminen, mineralen en aminozuren en zet verschillende centrale processen in het lichaam in gang.

frische Zutaten

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste voeding een fundamentele invloed heeft op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van ieder mens of dier. 
En we zijn ervan overtuigd dat elk levend wezen verbonden is met de wereld waarin we leven en daarom met respect moet worden behandeld. 
Daarom is onze voedingsfilosofie eerst en vooral gebaseerd op de behoeften van de individuele hond, met respect voor de eindigheid van de hulpbronnen en de ethische behandeling van de zogenaamde productiedier houding. 

  • Wij stellen onze voedingsplannen altijd op in een ideaal evenwicht van dierlijke en plantaardige bestanddelen en trouw aan het motto voor dierlijke producten: zoveel als nodig, zo weinig mogelijk.


  • Wij bieden seizoensgebonden plannen voor meer flexibiliteit en zonder de dwang om aardbeien te moeten kopen in de winter, pompoen in de lente en pastinaak in de zomer, maar met respect voor de seizoensgebonden beschikbaarheid van biologische en duurzame landbouw in de regio. 


  • Wij adviseren jou graag bij de selectie van de perfecte handelaars en winkels voor jouw behoeften.