Shop: 
Aanbiedingsoverzicht en prijzen

Gesundheitsföderndes Hundefutter

Voedingsplan bij ziekte: 185,- €

Overgewicht, ondergewicht of diabetes kunnen direct via voeding worden beïnvloed, maar ook de behandeling van bijvoorbeeld nier- of gewrichtsziekten kan met de juiste voeding effectief worden ondersteund.

Voedingsplan veggie / vegan: 145,- €

Op basis van de individuele behoeften van jouw hond stellen wij naar wens een puur veganistisch of vegetarisch voedingsplan op. Met verse ingrediënten en een zuiver geweten kan je je hond in de toekomst een volledig gezond en uitgebalanceerd dieet geven.

Biologisches Frischfutter für Hunde

Voedingsplan classic: 145,- €

We creëren een weekplan dat rekening houdt met de individuele voedingsbehoeften op basis van jouw vragenlijstinformatie (kenmerken zoals ras, leeftijd, BCS, enz.) en jouw voedingsvoorkeuren (BARF, gemengd voedsel, ...).

Eliminatiedieet: 165,- €

Allergieën of chronische ontstekingen worden meestal veroorzaakt door maar een paar voedingsmiddelen. Met behulp van een eliminatiedieet worden deze voedingsmiddelen geïdentificeerd en wordt een plan voor een uitgebalanceerd en goed verdragen dieet opgesteld.

welches Hundefutter ist gesund

Rantsoenonderzoek: 65,- €/h

Het huidige dieet van jouw hond wordt geanalyseerd om te veel of te weinig van de individuele voedingscomponenten te identificeren.

Diätplan für übergewichtigen Hund

Gezondheidsadvies: 65,- €/h

Voor ziekten zoals obesitas, allergieën, orgaanziekten, etc. bieden wij een gedetailleerd

  • Analyse van het huidige dieet
  • Anamnese (check medische geschiedenis: symptomen, bloed-, vacht-, ontlasting-screens)
  • Definitie van een actieplan (voedingsplan, eliminatiedieet, onderzoeken, enz.).

Vouchers

Alle diensten zijn beschikbaar als vouchers (of vrije keuze van het voucherbedrag). Contacteer ons voor verdere info of bestelling.