Cadeaubonnen

Gezondheidsadvies, vooral voor huisdieren, is een luxe waar je niet zomaar dagelijks in investeert? Klopt, het is een luxe EN toch zo belangrijk. Dus waarom geen luxe cadeau doen? Alle diensten zijn nu beschikbaar als cadeaubonnen (of vrije keuze van het bedrag van de bon). Schrijf ons voor meer informatie of om een bon te bestellen.

Biologisches Frischfutter für Hunde

Voedingsanalyse en -plan voor de hond
(75€)

De huidige voeding van jouw hond wordt geanalyseerd om vast te stellen of er te veel of te weinig van de afzonderlijke voedingsbestanddelen aanwezig zijn. Wij stellen een weekplan op dat rekening houdt met de individuele voedingsbehoeften, op basis van de informatie uit onze vragenlijst (bijzonderheden zoals ras, leeftijd, BMI, enz.).

Gesundheitsföderndes Hundefutter

Voedingsplan seasons best 
(95€)

Regionale en seizoensgebonden voeding is jouw manier om onze wereld met respect te behandelen en haar schoonheid en hulpbronnen te behouden? Wij stellen een voedingsplan op in seizoensgebonden variaties, altijd gebaseerd op individuele voedingsbehoeften, maar tegelijkertijd in harmonie met wat er op dat moment geoogst kan worden in jouw eigen plantentuin.

Vegetarisch of veganistisch voedingsplan
(75€)

Op basis van de individuele behoeften van jouw hond stellen wij een zuiver veganistisch of vegetarisch dieëtplan op volgens jouw wensen. Met verse ingrediënten en een zuiver geweten kan jij jouw hond een gezonde en evenwichtige voeding geven.

welches Hundefutter ist gesund

Buddy´s Q&A 
(35€)

Als extra service bij onze voedingsplannen bieden wij een vraag- en antwoordsessie van 45 minuten. Wij geven uitleg over verschillende diëten, de gevolgen van onevenwichtige voeding en informatie over jouw persoonlijke voorkeursonderwerpen.

Diätplan für übergewichtigen Hund

Gezondheidsadvies
(45€/h)

In het geval van ziekten zoals obesitas, allergieën, orgaanziekten, enz. bieden wij een gedetailleerde
- analyse van de huidige voeding
- anamnese (symptomen, bloed, vacht, fecesonderzoeken).
- definitie van een actieplan (dieetplan, uitsluitingsdieet, onderzoeken, enz.).  
Persoonlijk contact, zo nodig meerdere keren, kan nodig zijn om de gezondheid en de ontwikkeling van uw hond te controleren. 

Ernährungsberatung für Hunde

Algemene opmerkingen

Aan elk consult zijn kosten verbonden. Er wordt een standaard voedingsplan opgesteld op basis van de informatie die wij van jou ontvangen via de vragenlijst. De overeengekomen diensten worden geleverd na ontvangst van de betaling.
Als we na analyse van de verstrekte informatie vaststellen dat jouw hond vanwege zijn gezondheidstoestand een specifieker dieet nodig heeft, nemen we contact met jou op om de volgende stappen en betalingsregelingen te bespreken. 
Wij beantwoorden graag jouw verdere vragen.

buddy goes bananas blog

Buddy goes bananas Blog
(kostenfrei)

De Buddy goes bananas blog geeft regelmatig feiten, anekdotes, resultaten van de laatste wetenschappelijke studies, tips en alles wat de moeite waard is om te weten over het dagelijks leven met honden.